Vårens kursprogram

Nu är jag hemma efter semester i Kenya och det har varit full fart sen dess. Tyvärr fick vår älskade Zelda göra Alizé & Tracy sällskap i hundhimlen samma dag som jag kom hem och det är fortfarande så att tårarna kommer. Hon blev 11 år och med tanke på hennes sjukdomshistoria är det otroligt att hon blev så gammal. Men jag har lagt ner otroligt mycket tid på att försöka hålla henne frisk under hela hennes liv så det kanske inte är så konstigt. Nu har mina förälsdrar ingen hund kvar hemma och jag har ingen stor svart nallebjörn att krama och pyssla med. Det känns väldigt tomt ska jag säga efter 18 år med den underbara rasen och dom fina individerna vi fick äran att ha. Tur att jag har Viva & Lyxz som är pigga och friska!

Nu till den glada nyheten:

Nu är kursprogrammet för våren 2012 ute och proppat med massa roliga och nyttiga kurser.

Denna termin har vi låtit några stammisar utforma sin egen drömkurs och det är dom som är nyheterna för denna termin. Drömkursen, Modiga hundar och Heelwork 1.

Har du också en drömkurs med nytt kursinnehåll får du gärna maila mig så får vi se om det blir din kurs som kommer med nästa gång.

Det kommer lite mer uppdateringar på sidan sen och om någon mer kurs planeras in kommer det stå i kursprogrammet. Vi planerar bla en Massagekurs i vår så håll koll!

Hoppas vi ses i vår!

/Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *