Nya kurser för hösten 2014

Hej!

Nu är kursprogrammet för hösten 2014 klart. Kurserna hittar du under kursprogramm.

Nu är Sofias Yorkshireterrier Lyxz parad och det förväntas valpar i slutet av Oktober, jättespännande med första egna valpkullen! Därför är det inga kurser som startar i November och December men vi är tillbaka och satsar för fullt på Kursverksamheten från 2015 igen. (Om det visar sig att det inte blir valpar kommer vi lägga in extrakurser om intresset finns.)

Ni är även välkomna in om ni vill köpa tillbehör eller foder till er hund eller katt. Vi säljer Acana och Orijen, båda utan spannmål och med hög köttmängd. Vi kan även ta hem om det är något speciellt ni saknar i vår lilla butik.

/ Sofia

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *